Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Nicole Anthonissen werkt als psycho-fysiek coach met aan een gezonde leefstijl. Dat wil zeggen: sporten, de juiste voeding, een positieve mindset en vanuit je hart bewust kiezen waar jij van “aan” gaat!

In de workshop Pep&Punch nodigt ze je uit om samen met anderen met de juiste aandacht te leren kickboksen. Nicole begeleid je daarbij ook om emotioneel te ontladen. Daarnaast kun je beter leren voelen wat je graag wilt.

Deze workshop daagt je fysiek en mentaal uit. Is het je eerste keer kickboxen? Dat maakt niet uit, want deze workshop is afgestemd op beginners maar ook geschikt voor gevorderden.

Als je eigen kickboks handschoenen en scheenbeschermers hebt neem ze mee. Wil je deze spullen lenen, stuur dan een mailtje naar: info@rumahyoga.nl

Prijs: € 30

Tijd: 14:00-16:00

Aanmelden via:
https://club.fitmanager.com/activity/booking/1013715

Over Nicole

Nicole is psycho-fysiek coach in A’dam. Werken aan mentale en fysieke gezondheid behaal ik graag met klanten. Daarom geeft zij kickbokslessen, begeleide meditatie en schilderlessen om mensen op een creatieve, fysieke en rustgevende manier te helpen.

Nicole komt uit Breda en is van oorsprong maatschappelijk werker. Ze werkte veel met jongeren en begeleidde hen vooral psycho-fysiek met ‘Rots en Water’ als hulpmiddel. Nu doet zij dit met volwassen particulieren in A’dam. Nicole coaching is vers en nieuw en hopelijk een mooi hulpmiddel voor mensen die behoefte hebben aan mentale en fysieke balans.

Share This Story, Choose Your Platform!