Rumah Yoga

Rumah Yoga biedt reguliere lessen, introductiecursussen, workshops en special classes op het gebied van yoga, movement en meditation. Daarnaast werken samen met verschillende professsionals op het gebied van gezondheid, welzijn en beweging. Kijk hieronder voor ons uitgebreide aanbod.

Yoga

In het leven is de balans tus­sen lichaam en geest vaak verstoord. Yoga biedt oefeningen die dat evenwicht herstellen. Het maakt je lichaam en geest sterker en flexibel. Yoga gaat over aandacht en bewustwording. Door yoga leer je te luisteren naar je eigen li­chaam en kun je ervaren wat er gebeurt in de geest.

Bij Rumah Yoga bieden we yogalessen aan in verschillende stijlen: Hatha yoga, Yin Yoga en Vinyasa Flow yoga. Ook bieden we regelmatig zwangerschapsyoga en kinderyoga aan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en vragen.

Movement

Naast yoga bieden we binnen de pijler Movement een aantal interessante bewegingsvormen aan, zoals Pilates, Mixed Movement en Chi Neng Qigong.
De Pilateslessen zijn vooral gericht op het versterken van de ‘core-spieren’ en een gezonde houding. Tijdens de Mixed Movement lessen worden je kracht, flexibiliteit, coördinatie en reactievermogen in dynamische situaties getraind. Je ontwikkelt een hoge mate van lichaamsbeheersing en leert je lichaam zo vrij mogelijk te gebruiken in speelse en complexe bewegingssituaties. Chi Neng Qiqong is een rustige vorm van bewegen die gaat over het bewaren of herstellen van de harmonie tussen lichaam en geest.

Meditation

Tijdens meditatielessen en mindfulnesstraingen leer je aandacht naar binnen te richten. Door regelmatig te oefenen ontstaat meer innerlijke balans. Ook leer je vanuit een ruimer bewustzijn naar jezelf en de wereld te kijken en kun je met bepaalde technieken positieve gevoelens cultiveren.

Meditatie draagt bij aan het verminderen van stress, angst en depressie. Door te mediteren word je je meer bewust van automatische gedachtepatronen en kun je makkelijker ontspannen. Dit helpt je bij een bewuster en gelukkiger leven. Neem contact op voor meer informatie en startdata van nieuwe cursussen en workshops.

En meer

Naast yoga, movement en meditatie bieden verschillende behandelaren massages, acupunctuur, voetreflexologie en coaching en aan bij Rumah Yoga. Ook zijn de twee mooie zalen te huur. Klik hier voor meer informatie.