Het Ademhuis by Rumah

“Breathwork is the art and science of applying breath awareness and conscious breathing as a tool−a force, a bridge−for health, growth and change in body, mind and spirit.” – Dan Brule

We geloven sterk in de meerwaarde van “real life” samenwerking en verbinding door middel van bijvoorbeeld 1op1 coaching of groepssessies. Daarom openen we in april de deuren van “Het Ademhuis by Rumah”. Een fysieke, huiselijke plek in Amsterdam Noord voor Ademwerk/Breathwork waar mensen zich op hun gemak en veilig zullen voelen.

Bij Het Ademhuis werken diverse professionele, goed opgeleide en ervaren ademwerkers (coaches, therapeuten) samen. Het aanbod bestaat onder meer uit 1op1 coaching/-begeleiding, wekelijkse groepssessies, diverse speciale events en opleiding en verdieping dmv workshops en trainingen.

Beter ademen om alleen maar beter te ademen is geen doel op zich. Maar optimaler (functioneler, effectiever, efficiënter) en bewuster ademen helpt wel om op zowel fysiek als mentaal vlak veerkrachtig, gebalanceerd en autonoom in het leven te staan. Met behulp van de adem kan je jezelf snel tot rust brengen of jezelf juist stimuleren. Maar Ademwerk kan ook een diepere verandering teweeg brengen. Het kan deel zijn van een intens proces waarbij mentale blokkades en trauma’s verwerkt kunnen worden.

Wil je weten wat Ademwerk voor jou kan betekenen? Of ben je ademwerker en ben je op zoek naar een praktijkruimte of een fijne plek met voldoende faciliteiten om sessies en workshops te geven en lijkt het je leuk om eens van gedachten te wisselen?

Neem dan contact op met Ronald: ronald@rumahyoga.nl