Acupunctuur

Rumah Yoga werkt samen met verschillende professionals op het gebied van gezondheid, vitaliteit en beweging. Een van deze professionals is Ronald Aartsen, acupunturist.

De behandelingen worden door Ronald gegeven in de praktijkruimte van Rumah Yoga.

Neem contact op met Ronald voor het maken van een afspraak via : acupuncturist.contact@gmail.com

Meer info op: www.ronaldaartsen.com

Wat kan acupunctuur voor je betekenen?

De grote Chineesgeneeskundige Sun Si Miao zei: Als het hart geen zorgen heeft, heeft het lichaam geen grenzen. Het zijn niet de externe omstandigheden die je leven bepalen, het is hoe je ermee om gaat. Alleen als je innerlijk niet in balans is, kunnen externe invloeden vat op je krijgen.Dat kan zich uiten in fysieke en mentale klachten. Acupunctuur helpt om de spiraal van disbalans te doorbreken. Meridianen zorgen niet alleen intern voor balans, optimaal functioneren en communicatie. Maar zeker ook voor de interactie en harmonie met je omgeving en het leven zelf. Acupunctuur draait om Qi/Ki, meridianen, punten en ja, om naalden. Maar de echte spil in dit verhaal, blijf jij.

Acupunctuur, de ultieme Body-Mind-Spirit Medicine. Geen scheiding tussen lichaam en geest. Het stimuleert je eigen kracht. Het gaat niet om mijn helend vermogen, maar om dat van jou.