Samenwerken om uw werknemers gezond en fit te houden

Rumah Yoga werkt graag samen met uw bedrijf om mee te helpen uw werknemers gezond en fit te houden en bij te dragen en minder verzuim en hoger welzijn. Zo bieden we uitgebreide mogelijkheden voor bedrijfsabonnementen, massages, yoga en meditatiesessies in de studio of bij u op kantoor. Wil u graag iets met ons doen maar weet u niet wat? Wij denken graag met u mee!

Bedrijfsabonnementen

Als bedrijf kunt u een abonnement bij ons afsluiten zodat uw werknemers mee kunnen doen met al onze lessen!

We denken hierin graag mee, vraag bij interesse naar de mogelijkheden!

Coaching en/of Groepssessies op locatie

Ed en Ronald zijn ook beschikbaar voor het geven van groepssessies of 1op1 coaching/begeleiding op locatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan yoga-, meditatie-, en adem sessies. Of aan 1op1 coaching om werknemers te leren hoe ze bijvoorbeeld beter om kunnen gaan met stress, hoe ze een optimale balans kunnen vinden etc. waardoor ze blijer, effectiever en efficiƫnter aan het werk gaan.

Massages

We bieden verschillende mogelijkheden voor massages:

  • Stoelmassages
  • Thaise massages
  • Deep-tissue massages
  • Reiki
  • Pitjit
  • Voetreflexologie

Maatwerk

We bieden het liefst maatwerk, dus we komen graag langs voor een gesprek om te kijken waar uw specifieke wensen en behoeftes liggen en die van uw werknemers. Als u liever direct met ons kennis wil maken dmv een workshop of een andere speciale sessie dan kan dat natuurlijk ook!

Neem contact met ons op voor een afspraak en/of voor de mogelijkheden voor uw team of bedrijf. Onderaan de pagina vind je alle contactgegevens.