Movement

Mixed Movement

Tijdens deze les kun je van alles verwachten. Tijdens de Mixed Movement les werken we o.a. met invloeden uit yoga, martial arts, animal locomotion en calisthenics. Je werkt aan een krachtig en gezond lijf. Maar minstens zo interessant is de verstilling in je geest die deze gefocuste en geconcentreerde manier van bewegen met zich meebrengt. Deze les is geschikt voor iedereen die interesse heeft in gezond bewegen.

Les boeken

Chi Neng Qiqong

Dit is een Chinese bewegingsleer die gaat over het bewaren of herstellen van de harmonie tussen lichaam en geest. Je zou het de yoga van China kunnen noemen. Met Qigong laat je je levensenergie, qi, weer stromen. De oefeningen worden rustig en met aandacht uitgevoerd. Hierdoor wordt je lichaam sterk en je geest rustig. Deze les is voor iedereen geschikt

Les boeken

Pilates

De Pilates methode is een effectieve manier van bewegen omdat het de spiergroepen tegelijk versterkt en rekt. Het richt zich op de core spieren van de buik om te helpen het lichaam in correcte balans te brengen en de ruggengraat te ondersteunen. Pilates verbetert de houding en versterkt de spieren, het vermindert nek- en rugklachten en vergroot de flexibiliteit en coördinatie. De les is toegankelijk voor zowel beginnende als gevorderde beoefenaars. Er worden verschillende opties aangeboden, zodat je de oefening op je eigen niveau kunt doen.

Les boeken