Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Eindelijk komt het er dan van- Marielle en Mirte gaan een Shiatsu en Thai -massage workshop geven! Wij hebben er heel veel zin in, wees allen welkom, wij delen graag met iedereen onze passie! (Er zijn helaas wel een beperkt aantal plaatsen:)

Voor wie?

Voor iedereen die interesse heeft in Aziatische massages – of je nou graag een massage krijgt of altijd al een keer hebt willen leren hoe je iemand een fijne massage kunt geven, dat komt allemaal aan bod deze workshop.

Wat gaan we leren?

Het geven van een Basis Shiatsu en Thai Massage van ongeveer een uur. We doen dit aan de hand van Oosterse basis massagetechnieken. De focus zal daarin liggen op liefdevolle aanraking, d.w.z. aanraking met aandacht.

Door wie?

Deze workshop wordt gegeven door Marielle en Mirt

Over Mirte

Mirte is shiatsu therapeut en geeft daarnaast ook allerlei andere massages bij movement matters. Ze heeft altijd een interesse gehad in het thema (lichaams) bewustzijn en heeft dit thema tijdens vele reizen en in de opleiding tot shiatsu therapeut steeds verder onderzocht en ontwikkeld a.d.h.v. verschillende disciplines- van dans tot meditatie, van reiki tot yoga. Ze deelt deze passie graag met anderen, hetzij door ze via een massage dieper in hun eigen lichaam te laten zakken, het zij door anderen te leren hoe ze een massage kunnen geven, zodat uiteindelijk zoveel mogelijk mensen letterijk goed in hun vel zitten.

Over Marielle

Mariëlle is eigenaar en behandelaar bij Movement Matters.

De kracht van een goede massage ontdekte ze tijdens haar theater en dansopleiding. Om me heen merkte ze hoe veel mensen kampte met de stress van alledag en eigenlijk niet lekker in hun vel zaten. Haar missie is om anderen weer te laten ervaren hoe sterk de kracht is van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Een ontspannen lichaam zorgt voor een prettiger en leuker leven, en daar draagt ze graag aan bij.

Waar en wanneer is het?

Bij Rumah yoga aan de Distelweg 74C, op 9 november.

Inloop 13:10
Start/ eind workshop : 13:30 tot 16:30

Wat kost het?

Studenten/ sociale prijs: 30 euro
Standaard prijs: 50 euro
Zij die deze maand goed hebben verdiend: 60 euro

Moet ik wat meenemen?

Kleding waar je makkelijk in kunt bewegen.
Wij zorgen voor de massage-benodigdheden en versnaperingen.

Klinkt leuk, hoe meld ik me aan?

Zet jezelf op aanwezig in dit evenement en stuur een berichtje aan Movementmatters vía FB. Er is max. plek voor 20 mensen.

——————————

NB : – als je blessures hebt mail dan even naar marielle@movementmatters om te kijken of deze workshop geschikt voor je is. We werken namelijk op de mat/grond zoals veel aziatische stijlen.

Share This Story, Choose Your Platform!