Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Tijdens deze workshop hebben zowel ouder als kind tijd voor zichzelf.

Na een kort begin samen splitsen we op: de ouders gaan met Amanda mee naar de andere zaal voor een Basic Flow les en de kinderen blijven bij Dewi. Beide groepen volgen hun eigen yogales. We eindigen tenslotte weer gezamenlijk. Ouders kunnen op deze manier rustig een yogales volgen zonder oppas te hoeven regelen, en kinderen kunnen zelf yoga en meditatie ervaren terwijl hun ouders in de buurt zijn!

Houd er dus rekening mee dat het geen ouder & kind les is waarin je samen oefeningen doet.

Over de docenten:

Amanda Beugeling is naast professioneel coach en trainer, ook een ervaren yogadocente. Ze assisteert mensen wanneer ze patronen willen aanpakken, vastlopen, of andere grote veranderingen aangaan. “Persoonlijke veranderingsprocessen en yoga-beoefening passen goed bij elkaar”, aldus Amanda.
“Het ervaren van het lichaam en de meditatieve verstilling die iemand ervaart tijdens yoga-beoefening boost namelijk een iemands ‘liefdevolle helderheid’ en ‘openheid’ naar zichzelf. Die eigenschappen zijn goud waard in een proces van verandering en groei.”

Verandering en groei. Die thema’s staan centraal in gezinnen met kinderen. Hoewel begrijpelijk is het eigenlijk zonde dat iemands eigen yoga-beoefening er in de drukte vaak bij inschiet. Vandaar deze workshop. Hoe fijn is het om met jouw eigen yoga-beoefening bezig te zijn, wetende dat jouw lieve kroost tegelijkertijd met hetzelfde bezig is?

Over Amanda’s lessen:
“In mijn lessen weef ik klassieke houdingen in een flow aan elkaar. Door beweging en ademhaling op elkaar af te stemmen kan er een concentratie ontstaan waarin gedachtes even pauzeren. In die rust schuilt eindeloze verdieping. Tijdens mijn lessen nodig ik studenten uit om deze verdieping in alle veiligheid te ervaren en verkennen. Dat kan een behoorlijke trip zijn!”

Lees hier meer over Amanda en haar Personal Coaching sessies bij Rumah Yoga: https://amandabeugeling.com/personal-coaching/

Dewi Staal heeft Little Yogi opgezet en is een gedreven kinderyoga docente in Purmerend en Amsterdam.

“Als kinderen van jongs af aan al leren luisteren naar hun lichaam, hoe ze grenzen aan kunnen geven en compassie hebben voor elkaar en hun omgeving, wordt dat onderdeel van hun dagelijks leven. Yoga en meditatie kunnen daarbij helpen.
In mijn lessen is plezier hebben het belangrijkst en benadruk ik dat het niet belangrijk is beter te zijn dan de ander, maar juist om te luisteren naar wat voor onszelf goed voelt. Zowel in de yogahoudingen als in samenspel wordt hier aandacht aan besteed. Daarnaast laat ik hen weten dat ze gehoord en gezien worden.”

Meer over Dewis lessen bij Rumah Yoga vind je op: https://www.little-yogi.nl/

Data: 15 november – 13 december – 17 januari
Tijd: 15:30-16:30
Kosten: €30 per stel (ouder en kind). Elk extra kind is €10.

Meer info en inschrijven via: info@rumahyoga.nl

Share This Story, Choose Your Platform!