Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Stichting Aliran Tenaga Dalam presenteert in samenwerking met Rumah Yoga:

DRIELUIK-WORKSHOP ENERGIE IN BEWEGING
Javaanse Hofdans – Pencak Silat – Pijit

Deze introductieworkshop gaat over je energiehuishouding. Soms ben je zo actief geweest dat je s’ avonds niet meer kunt slapen. Andere keren lig je er op midden op de dag al af. En dan zijn er van die momenten dat je gewoon lekker in je flow zit en alles je lachend lukt.

Het is fijn om meer bewustzijn van deze momenten te hebben, en om zelf beter te kunnen reguleren wat je dan nodig hebt aan kracht, focus of ontspanning.

Hoe kun je goed aarden en van binnenuit energie opwekken? Hoe breng je deze energie vervolgens in beweging? En hoe ontlaad en ontspan je de opgebouwde energie weer?

In deze introductieworkshop krijg je antwoorden van docenten uit drie bijzondere Indonesische disciplines: de Javaanse hofdans (met Emillio Kertokarijo), de krijgskunst pencak silat (met Robin Block), en de pijit massage (met Cleo Ian Songono Tjitrodipo).

Op speelse wijze leer je enkele praktische technieken en houdingen kennen die je overal kunt gebruiken in je dagelijks leven; of dat nu je werk, je persoonlijke omgeving of je sportactiviteiten betreft.

De spekkoek staat klaar. Selamat datang!

Investering: 45 Euro

Geef je op via: info@aliran.nl

Share This Story, Choose Your Platform!