Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Bereid je goed voor op de winterkou met een echt frisse duik in het ijsbad. Rumah Yoga biedt lessen en workshops op het gebied van movement, mindfulness en meditatie, en is dus dé plek voor al je goede voornemens. Neem je gezondheid en welzijn weer in eigen hand en doe mee!

PIJLERS

Wat houdt de methode in en waar is de workshop uit opgebouwd? Drie pijlers vormen de basis van deze methode:

* Ademhalingsoefeningen (ook i.c.m. lichamelijke oefeningen)
* Mindset / focus
* Cold Exposure

Al deze onderdelen zullen we beoefenen op deze vooral praktische middag. Uiteraard geven we enige theoretische achtergrond, maar het gaat met name om de beoefening en de ervaring. De dag wordt afgesloten met de mogelijkheid tot het nemen van een ijsbad! Het belooft een bijzondere middag te worden en het mooie is, dat het dus niet bij een eenmalige ervaring blijft. Als je aan de slag gaat met de opgedane kennis en oefeningen, zul je ervaren wat voor positieve effecten de methode op je dagelijks leven kan hebben.

ONDERZOEK

In samenwerking met o.a. het Radboud zijn deze effecten ook wetenschappelijk onderzocht. Daarbij is onder meer aangetoond dat we ons autonome zenuwstelsel en ons immuunsysteem kunnen beïnvloeden. Dit werd voorheen door de Westers medische wetenschap voor onmogelijk gehouden en we kunnen hier dan ook spreken van een baanbrekend resultaat.

Uitslagen van de Cool Challenge gaven o.a. aan dat er 29% minder ziekteverzuim was onder de deelnemers!
In het Oosten is dit zoals bekend al verankerd in eeuwenoude tradities en er is geen strikte scheiding tussen lichaam en geest. Daarom is deze methode in zijn geheel een mooie mix van Oost & West.

VOOR IEDEREEN

Voor iedereen geschikt en bereikbaar, individueel een unieke ervaring en toepasbaar op het gebied van Body, Mind & Spirit.
Deze workshop wordt gegeven door Myung Sanstra en Ronald Aartsen, die beiden succesvol het instructeursjaar 2014 met Wim Hof hebben afgerond. Heldere instructies en veiligheid* staan voorop, maar daarnaast is het vooral ook fun & play. In samenwerking met Rumah Yoga.

Kijk op de website voor aanvullende info: http://www.ronaldaartsen.com/adem-focus-cold-exposure/

* Beoefen deze technieken nooit alleen in of nabij water! Twijfel je of je kunt deelnemen vanwege specifieke gezondheidsredenen? Raadpleeg je behandelend arts. Mail voor meer info ronald@ronaldaartsen.com

Waar?
bij Rumah Yoga in Amsterdam Noord

Investering?
Early bird (aanmelding en betaling ontvangen voor 1 november) 75 Euro. Vanaf 1 november: 89 Euro.

Aanmelden via: https://club.fitmanager.com/activity/booking/816016

Share This Story, Choose Your Platform!