Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.
Kundalini Yoga met Klankbegeleiding en Klank Ontspanning
~Met Nana Zoë en Veronica Vir ~
 
Een veelzijdige en diepgaande reis in het lichaam via klank en beweging.
 
We beginnen met een dynamische en gebalanceerde kundalini yoga kriya. Terwijl Vir de oefeningen begeleidt, maakt Nana klanken met haar instrumenten en haar stem, zuiver afgestemd en intuïtief
Door de klanken kan je ervaring tijdens de oefeningen verdiept en verrijkt worden.
Als het lichaam is opgewarmd en de zintuigen zijn geopend, wordt je uitgenodigd om liggend of zittend een lange klank ontspanning te ontvangen. Hier word je nog verder meegenomen op reis onder de klanken van drum, oceaandrum, gong, zang, klankschalen en meer.
 
PRAKTISCHE INFO:
 
– Inloop: 13:45; start workshop 14:00.
– Investering : € 22,- aan de deur, contant of pin
– tip: eet 1 à 2 uur van tevoren niet of licht; kundalini yoga is vrij intensief en niet prettig op volle maag.
– neem evt. een waterfles mee, gemakkelijk zittende kleding en evt. een vest voor de ontspanning. Dekens en matjes zijn aanwezig.
– drink na afloop of de dag daarna voldoende water om het effect van de klanken door te laten werken.
 
WIE ZIJN WIJ?
 
Nana Zoë
In 2013 studeerde Nana Zoë af als Muziek Therapeute aan de Hoge school van Utrecht. Vanaf 2010 combineert zij geluidskunst en performance waarbij ze met een loopsampler, instrumenten, zang en dichtkunst soundscapes creëert. Een rollercoaster ride van emoties en sferen die luisteraars afwisselend ontroert, kietelt, betoverd en mee op een innerlijke reis kan nemen.
In 2015 studeerde zij af aan de opleiding Soundfulness. Hier heeft zij veel geleerd over het lezen van het resonantieveld en natuurlijk charisma van een ander. Sindsdien geeft zij ook klankontspanning concerten op verschillende yogascholen, en biedt ook privé sessies aan in haar eigen praktijk.
www.klanktherapie.org
 
Veronica (Vir)
Vir begon in 2010 als yoga docente en haar passie heeft zich uitgebreid met de waanzinnige Gong. Dit instrument heeft geleid naar verschillende wegen en vormen van samenwerking, zoals klankschalen&gong, adem&gong en meer.
De gong is voor Vir en voor vele anderen een sleutel tot een ruimte zonder beperkingen waar alles mogelijk is; de oneindige creatieve bron van ons bestaan.
Vir geeft kundalini yoga lessen in Hoofddorp en Haarlem, privé gong sessies en workshops in Haarlem, Amsterdam en omstreken.
Website: www.vir-yoga-kunst.nl

Share This Story, Choose Your Platform!