Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.
Vanaf 16 januari starten we op de donderdagmiddag van 15:30-16:15 met kinderyoga en meditatielessen voor 4 tot 6 jarigen. De docent is Dewi Staal van Little Yogi. Deze reeks duurt in totaal 8 lessen.
 
Data: 16, 23 en 30 januari en 6, 13, 20 en 27 februari en 5 maart.
 
Waarom?
 
Kinderen hebben op steeds jongere leeftijd te maken met druk van school, buitenschoolse activiteiten, media en leeftijdsgenootjes. Als ze dan al leren luisteren naar hun lichaam, hoe ze grenzen aan kunnen geven en compassie hebben voor elkaar en hun omgeving, wordt dat onderdeel van hun dagelijks leven. Yoga en meditatie kunnen daarbij helpen.
 
Hoe zien de lessen eruit?
 
In yoga en meditatie voor kinderen is plezier hebben het belangrijkst. Dewi benadrukt in haar lessen dat het niet belangrijk is beter te zijn dan de ander, maar juist om te luisteren naar wat voor onszelf goed voelt. Zowel in de yogahoudingen als in samenspel wordt hier aandacht aan besteed. Daarnaast laat ze de kinderen weten dat ze gehoord en gezien worden.
 
Onderdelen in haar yogalessen zijn: gronden, yogahoudingen, samenspel, ademhalingsoefeningen, massage, meditatie en visualisatie. Bij sommige oefeningen worden muziek of (spel)materialen gebruikt. We eindigen vaak met tekenen, waarbij de kinderen kunnen uiten hoe ze de les vonden of wat ze tijdens de meditatie zagen en beleefden.
 
Meedoen?
 
Je schrijft je kind in voor de gehele reeks van 8 lessen voor 80 euro. Er is ruimte voor maximaal 10 kinderen om persoonlijke aandacht te kunnen waarborgen. Alleen als er nog plekken over zijn, kun je je kind een losse les laten volgen (12,50 per losse les).
 
Om in te schrijven of meer info kun je een mail sturen naar: info@rumahyoga.nl – bellen kan ook: 06-29305735 (Ed).

Share This Story, Choose Your Platform!