Team

Bij Rumah Yoga geven docenten les met veel ervaring op het gebied van yoga, meditatie en beweging. Lees hieronder hun verhaal. Ze maken graag met je kennis op de mat!

Olivia Glebbeek

Olivia Glebbeek is een Hatha yoga teacher.

Ronald van Pijkeren

Ronald van Pijkeren was lang werkzaam als marketingmanager maar na ruim 15 jaar marketing- en sales werd het tijd voor wat anders. Hij beoefent al lang yoga en inmiddels heeft hij diverse workshops en trainingen afgerond. Hij volgde onder meer een Vinyasa teacher training (Svaha Yoga, 500+ uur), een Ayurvedic Yoga teacher training (Delight Yoga, 150 uur), yogatherapie trainingen (Svastha Yoga en Ayurveda), fascia/bindweefsel gerelateerde opleidingen (Anatomy Trains) en een iRest Yoga Nidra training. Half mei wordt daar nog een 50 uur Budokon Yoga Teacher Training aan toegevoegd. Samen met zijn vrouw en hun 3 kinderen woont hij in Amsterdam Noord.

Bij Rumah Yoga geeft Ronald onder meer Vinyasa yoga en Mixed Movement lessen, diverse workshops en cursussen en therapeutische yogasessies

Ed Caffin

Ed Caffin studeerde psychologie, werkt als docent op de Hogeschool van Amsterdam en werd opgeleid als mindfulnesstrainer. Hij deed in India en Myanmar ervaring op met yoga en meditatie en volgde jarenlang lessen bij verschillende yogaleraren in Amsterdam. Hij werd opgeleid tot mindfulnesstrainer aan het Centrum voor Mindfulness. Bij De Nieuwe Yogaschool volgde hij een Vinyasa Teachertraining tot gecertificeerd yogadocent (200 uur). Hij woont in Amsterdam Noord met zijn vriendin en twee kinderen.

Bij Rumah Yoga geeft Ed Vinyasa yoga, Yang Yin yoga, meditatielessen en regelmatig ook achtweekse Mindfulnesstrainingen.