Rainbowtouch Massage bij Rumah Yoga

Rainbowtouch Massage bestaat uit Regina Kelly en Sjarlot van Veen. We stellen ze hieronder aan je voor.

Regina – Massage en Yoga therapeut

Al meer dan 25 jaar is Regina actief als massagetherapeut. Zij deed haar eerste ervaring op in Italië aan het Frank Natal Institute, waar Shaida Cartela haar de ‘Via della Luna’ onderwees. In 1995 vervolgde zij haar training in India met ‘Ayurvedic Massage’. Daarna verbleef ze in Thailand waar ze ‘Thai Massage’ studeerde, en de massagestijlen van ‘Chi Nei Tsang’ leerde. Terug in Nederland behaalde zij de certificaten ‘Kundalini Yoga Instructor’ en ‘TouchPro stoelmassage’.

In 2016 begin zij met integratie van verschillende massage stijlen: massagetherapie, yoga, meditatie en bewuste ademhaling. Dat deed zij in de Nieuwe Yoga School en Marin Studio in Amsterdam. Voor Regina is massage meer dan een willekeurig contact tussen twee individuen; het is een meditatie die de hoogste vorm van innerlijke rust schenkt. Niets geeft haar meer voldoening dan dit gevoel te delen met een ieder die ook hiernaar op zoek is. Regina’s passie is gezondheid en welzijn, met een primaire focus op innerlijke rust en welzijn. Regina spreekt vloeiend Portugees, Engels, Italiaans en Spaans. Deze diversiteit aan talen weerspiegelt en ondersteunt haar vermogen me met anderen te verbinden en hen te helpen zelf rust en ontspanning te ondergaan. Het is haar levensdoel om anderen te helpen door het geven van een ontspannende en helende ervaring.

Sjarlot – Massage en energetisch therapeut

Naast haar diploma “ontspanningstherapeut” behaalde Sjarlot meerdere certificaten zoals: ontspanningsmassage, zwangerschap massage, ergonomie op de werkvloer en cupping. Zij begon 15 jaar geleden als stoelmasseur bij bedrijven waar ze veel ervaring op deed met computer werk gerelateerde klachten. Daarnaast heeft ze ruim 10 jaar ervaring opgedaan in verschillende salons. Ook behaalde ze meerdere certificaten op het gebied van energetisch werk wat ook een grote passie van haar is. Voor Sjarlot zijn hygiëne en een fijne sfeer heel belangrijk. Wat ze vaak terug hoort van klanten is dat ze knopen precies weet te vinden en dat haar handen lijken te communiceren met je lichaam. Zij is zeer hooggevoelig waardoor ze zich goed kan afstemmen op wat er nodig is.

Afspraak maken via: www.treatwell.nl/salon/rainbowtouch-rumah-yoga of mail direct naar rainbowtouch.nl@gmail.com