Toch nog wat goed nieuws in deze barre tijden! We gaan vanaf vandaag, donderdag 19 maart, namelijk elke dag online lessen aanbieden, gewoon te boeken via ons rooster. En daarnaast bieden we nog veel meer dingen die jou de komende tijd kunnen helpen gezond en in balans te blijven.

Wat gaan we doen?

We realiseren dat jullie yoga, meditatie en beweging juist nu heel goed kunnen gebruiken, gewoon van jullie vertrouwde docenten. We gaan jullie dus dagelijks online lessen aanbieden. De ene keer wordt deze les live gestreamd vanuit onze studio, de andere keer is het een video die we eerder voor jullie hebben opgenomen.

Je boekt de lessen zoals je gewend bent via ons rooster. Dat doe je gewoon met je abonnement of strippenkaart. De lessen zijn ook los te boeken als je geen lid bent of strippenkaart hebt (5 euro per les).

Een half uur voor aanvang van de les krijg je een mailtje met de link waarmee je de les kunt volgen (eventueel ook met een instructie en wachtwoord mocht dat nodig zijn).

Vanavond is de eerste online les om 20:00 uur, een Yin Yoga door Anna. Inschrijven via: https://club.fitmanager.com/activity/booking/2125741

Speciaal kanaal voor leden en mensen met strippenkaarten

Daarnaast zijn we speciaal voor onze leden en mensen met een lopende strippenkaart een Vimeo-kanaal gestart. Hier zetten we de online lessen uiteindelijk ook op zodat je ze daar nóg eens kunt volgen op een moment dat jou uitkomt. Je vindt hier ook korte instructievideo’s en meditatie-oefeningen die je in deze tijd goed kunt gebruiken.

Naast de online lessen en ons Vimeo-kanaal, zullen we via onze blog en social media kanalen (Facebook en Instagram) ook regelmatig allerlei andere dingen voor jullie posten, zoals:

• korte video’s, audio’s en blogs van ons team met hulp en advies over hoe je deze lastige tijd goed en gezond doorkomt
• leestips
• fijne mantra’s via deze playlist op Spotify
• en nog veel meer

Blijf ons steunen!

Omdat we ons realiseren dat we op dit moment niet zoveel lessen kunnen bieden als normaal in onze studio, zijn we met het team hard aan de slag om voor jullie goede alternatieven te maken.

We hopen dat jullie blij zijn met dit aanbod en ons blijven steunen de komende tijd. Ook de docenten, voor wie het werk ook ineens gestopt is, zullen het hard nodig hebben.

En zoal we eerder schreven: mocht je geen eigen mat thuis hebben voor het goed kunnen volgen van de lessen, dan krijg je van ons een mat cadeau. Ze zijn nog niet bezorgd, maar laat ons alvast even weten als je er eentje wilt, dan zorgen we dat die zsm bij je terecht komt!

We zien jullie graag snel weer!

Groet namens het hele team,

Ronald en Ed