Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Zen-meditatie en Do-In yoga zijn oeroude krachtige Japanse technieken om lichaam en geest sterker en gezonder te maken. Ze werden honderden jaren geleden ontwikkeld toen het Indiase boeddhisme zich mengde met het Chinese taoïsme. Monniken brachten deze fusie naar Japan, waaruit het zenboeddhisme ontstond.

Er zijn twee workshops. Je kunt beide volgen, maar ook een van beide.

Op 6 april gaan we twee keer twintig minuten mediteren volgens de zen-techniek. Tussen de meditaties door nemen we uitgebreid de tijd voor de zes Masunaga Do-In meridiaanstrekkingen, die alle energiebanen in het lichaam beter laten doorstromen.

Op 13 april herhalen we de zenmeditatie, wat het vaste onderdeel is in deze workshops. Tussen de meditaties door nemen we deze keer de tijd voor verschillende manieren van zelfmassage. We masseren verschillende drukpunten op ons lichaam door middel van kloppende bewegingen en druk geven met ellebogen en vingers. Dit is binnen de do-in yoga een manier om de energie beter door je lichaam te laten stromen.

De workshops zijn voor alle leeftijden en levels geschikt.

Prijzen:
– één workshop: 20 euro
– beide workshops: 30 euro

Studentenprijzen:
– één workshop: 15 euro
– beide workshops: 25 euro

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar: info@rumahyoga.nl

Over Mariska:

Mariska Gunsing (28) geeft sinds 2014 slow flow yoga gecombineerd met levensfilosofie vanuit het zenboeddhisme en taoïsme. Ze staat bekend om haar lichte en humoristische manier van lesgeven.

Share This Story, Choose Your Platform!