Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Eliane Bernhard komt naar Rumah Yoga voor een Workshop Deeprelax Yoga Nidra!

Yoga Nidra is een verbazingwekkende diepe staat van bewuste rust. Deze oude stijl van slaapmeditatie is niet langer voorbehouden aan het leven in de ashram of geavanceerde yoga-lerarenopleidingen maar is voor iedereen beschikbaar. Deze manier van ontspanning wordt gerealiseerd door een transformationele slaap, die niet te vergelijken is met andere ontspanningstechnieken.

Deeprelax Yoga Nidra

Tijdens de beoefening van Deeprelax (Yoga Nidra) lijkt het namelijk af en toe alsof je slaapt, maar in feite functioneer je op een dieper niveau van bewustzijn. Door middel van ontspanningsoefeningen en visualisaties ervaar je een gevoel van trance of hypnose. In deze staat kunnen zich heel krachtige gevoelens en ervaringen manifesteren. Je mind maakt een prachtige reis, waardoor je lichaam de kans krijgt om op een heel diep niveau te ontspannen, te herstellen en zelfs te helen.

Of je nu al goed in je vel zit of juist niet, iedereen kan baat hebben bij een Deeprelax Yoga Nidra sessie. Je kunt bijvoorbeeld:

– 3 à 4 uur slaap inhalen
– een uniek level van ontspanning en leegte ervaren
– je intuïtie ontwikkelen
– creatiever worden
– stressbestendigheid versterken
– diep opgebouwde stress en blokkades loslaten
– je weerstand versterken
– tot nieuwe inzichten komen
– depressieve gevoelens verminderen
– chronische pijn of ziekte verminderen of zelfs genezen
– een algeheel gevoel van welzijn vergroten

En dit alles liggend op een matje onder een warm dekentje. Trek iets aan dat warm en comfortabel zit en je bent er helemaal klaar voor.

De workshop

Op deze extra lange avond krijg je mooie inzichten en achtergrond informatie over Yoga Nidra. Ook kun je zelf gebruik maken van etherische oliën. Wanneer je op zoek bent naar meer bewustzijn, intens diepe ontspanning voor lichaam en geest, een nieuwe bijzondere ervaring en fijne inspiratie, ben je van harte welkom. Om deze ontspanning en verwennerij mee naar huis te nemen, krijg je toegang tot een aantal podcasts die je thuis kunt blijven beluisteren.

Tijd: 19:00-21:15

Reserveer je plekje via:
https://club.fitmanager.com/activity/booking/908111

(N.B.: de workshop gaat door bij min. 10 deelnemers)

Wat zit erbij?
– Thee, water, fruit
– Deeprelax podcasts om je reis thuis voort te zetten
– Dekentjes,kaarsen en olie’s

Over Eliane Bernhard

Vanuit mijn coaching en meditatielessen kwam ik bij toeval in aanraking met Yoga Nidra. En ik was gelijk verkocht! Al na de eerste sessie was ik ervan overtuigd dat dit een techniek is waarmee iedereen in deze moderne tijd tot een hele diep staat van ontspanning komt en tegelijkertijd een magische reis diep in ziczelf kan maken. En ik had gelijk, inmiddels heb ik al van honderden deelnemers, tijdens lessen, teacher trainingen en Deeprelax Yoga Nidra workshops, super enthousiaste feedback mogen ontvangen. Elke les voelt weer als een feestje wanneer iedereen uit zijn of haar magische slaap ontwaakt. Ik houd mij dagelijks bezig met onderzoeken en het verdiepen van de huidige techniek. Daardoor merk ik welke technieken wel en niet aanslaan en op welke manier deelnemers in een hele diepe magische staat en connectie met zichzelf komen. Ik heb de traditionele Yoga Nidra gepersonaliseerd en deze variant Deeprelax Yoga Nidra genoemd. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik deze kennis met jou, als deelnemer van de Deeprelax Yoga Nidra Workshop, mag delen. Ik hoop dat deze workshop voor jou het begin is van een mooie reis binnen de wereld van Deeprelax Yoga Nidra en dat hierdoor nog meer mensen deze bijzondere vorm van Yoga en Meditatie zullen gaan ervaren.

Share This Story, Choose Your Platform!