Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.
Workshop 2 in de workshopreeks “Jouw energie in balans” met Anneminke Bakker.
In deze workshopreeks ga je jouw grenzen opzoeken, je energie bewaken en loslaten wat oud is en van een ander. Een mooie manier om meer in je lichaam te raken en te ontspannen waar nodig. Een fijn begin van je weekend.
We beginnen met het gronden in onszelf met behulp van het tiende chakra, vervolgens gaan we onze aura ontdekken en in het derde deel gaan we op zoek naar de man/vrouwverbinding in onszelf.
In elke workshop wordt uitleg gegeven over het desbetreffende thema, gaan we in meditatie en doen we oefeningen uit verschillende Westerse en Oosterse disciplines. De workshops worden tevens bekrachtigd door de energie van kristallen.
Als je meer verdieping zoekt over jezelf en hoe je jezelf beter kan aanvoelen en in je lichaam raken, dan is deze workshopreeks heel geschikt voor jou. Elk workshoponderdeel kan overigens ook los gevolgd worden.
Programma
1. Gronden in jezelf – vrijdag 24 januari – 19.30-21.00 uur
2. Ontdek je aura – vrijdag 31 januari – 19.30-21.00 uur
3. Yin Yang – vrijdag 7 februari – 19.30-21.00 uur
Over Anneminke Bakker
Anneminke is sinds 2012 actief bezig met bewustwording en persoonlijk meesterschap. Ze heeft haar eigen praktijk als Psycho-Energetisch Therapeut, Healer en Bewustzijnscoach in Amsterdam en Simpelveld. Daarnaast geeft Anneminke Oriëntaalse dansles en begeleidt ze tantraworkshops samen met Joris van der Geest van Leef!Tantra. Door haar kennis over het energetische systeem van de mens te combineren met onder andere yoga, dans, tantra en Chi Neng Qigong, geven haar workshops veelzijdige, verdiepende en verbindende inzichten over jezelf als holistisch persoon.
Investering is € 15,- per persoon per workshop. Meld je aan via het rooster van Rumah Yoga of stuur een mail naar info@rumahyoga.nl.

Share This Story, Choose Your Platform!