/massage-lizanne
massage-lizanne

Holistische massage en massagetherapie – Lizanne Nuijten

Word met massagetherapie bewust van de signalen van jouw lichaam
 
Massagetherapie is voor iedereen die op zoek is naar meer ontspanning, zowel op fysiek als mentaal niveau. Graag help ik je om te onderzoeken waar jij mee zit. Misschien heb je al lange tijd last van klachten, of komen er klachten bij elkaar. Ik geloof er in dat alles met elkaar samenhangt en in verbinding staat. Ik nodig je uit om de verbinding te herstellen, tussen gedachten, emoties en gevoelens. Met massagetherapie mag jij door aandachtige aanraking weer luisteren naar je lichaam. 
 
De meesten van ons weten hoe belangrijk het is voor ons welzijn om te kunnen ontspannen. Toch lukt het ons vaak onvoldoende om rust en ontspanning te vinden in ons drukke bestaan. Zelfs op een vrije dag vinden we het moeilijk om even te ‘ont-moeten’.
Wanneer we spanningen niet loslaten, stapelen ze zich op in ons lichaam. Voortdurende stress leidt tot fysieke en mentale klachten en in een later stadium zelfs tot overspannenheid, depressie en burn-out.

Massagetherapie maakt je bewust van je lichaam, je gedachten, emoties, patronen… Tijdens een sessie hebben we hier aandacht voor. Dit kan leiden tot inzichten. Zo kun je weer rusten in je eigen lichaam en vertrouwen op de signalen die je lichaam geeft en daar naar luisteren. Bewustwording van het lichaam is de eerste en belangrijkste stap in het helen en voorkomen van langdurige klachten.
Ik hoop je te zien voor een sessie, op de donderdagmiddag tussen 13:00 en 17:30 bij Rumah Yoga!
Boekingen via: www.lizannemassage.com of 06-30390251